Energetische massage

Een energetische massage is anders dan een gewone massage. Bij een energetische massage wordt er afgestemd op het energiesysteem van de ander (chakra’s, aura en meridianen) en wordt er intuïtief gemasseerd. Met andere woorden, ik voel waar jouw energetisch systeem op dat moment behoefte aan heeft en de massage is dus op jou persoonlijk afgestemd. Er wordt gemasseerd met massageolie en daar waar het nodig is wordt er energie toegevoegd of weg gehaald zodat het energetisch lijf weer in balans komt. 

Een energetische massage werkt dieper door dan een gewone massage, omdat door een energetische massage de energiestroom van iemand weer op gang wordt gebracht. 

 

Door middel van een energetische massage kunnen we samen aan de slag om klachten verminderen, denk bijvoorbeeld aan nek- en schouderklachten, hoofdpijn, druk zijn in je hoofd of stijve spieren. Heb je structurele klachten of een combinatie van klachten dan raad ik Malva therapie aan om de klacht(en) bij de bron aan te gaan pakken. Natuurlijk kun je ook een energetische massage boeken om gewoon even lekker tot ontspanning te komen, als cadeautje voor jezelf.  

 

Een energetische massage duurt tussen de 50 en 60 minuten. Tijdens de massage houd je het ondergoed aan.