Algemene voorwaarden

 

- Voor mijn administratie vraag ik naar uw gegevens zoals uw naam, emailadres en telefoon nummer.

- Met alle privacy gevoelige informatie wordt zorgvuldig omgegaan.

- Bij Malva therapie wordt een dossier bijgehouden. Wil je deze inzien dan is dat mogelijk. 

- Ben je onder behandeling bij een arts, psycholoog, fysiotherapeut of een andere specialist, dan word ik daar graag (schriftelijk) van op de hoogte gesteld, zodat ik daar tijdens de massages of malva behandeling rekening mee kan houden. 

- Sommige energetische behandelingen kunnen van invloed zijn op bepaalde medicatie, dus ik hoor het graag (schriftelijk) als u medicatie gebruikt. 

-  De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij of zij tijdens het intake gesprek aan mij verstrekt, zodat ik de Malva behandelingen zo verantwoordelijk en veilig mogelijk kan uitvoeren. Pavana is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van het verzwijgen van medische informatie. 

- De cliënt maakt uit eigen vrije wil en op eigen risico gebruik van de diensten van Pavana. 

- Wat als je te laat komt op een afspraak? Het kan iedereen een keer gebeuren dat hij of zij te laat is. Ik hoor dat dan graag ook zo snel mogelijk. Ik plan meerdere afspraken op een dag, dus als ik een afspraak na jou heb staan dan blijft de eindtijd hetzelfde en heb je minder tijd voor jouw behandeling. Het volledige bedrag wordt in rekening gebracht. Heb ik na jou geen afspraak staan dan kan ik (eenmalig) de tijd iets verschuiven zodat je alsnog tijd genoeg hebt voor je behandeling. 

- Gemaakte afspraken kunnen tot 12 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Annuleer je binnen 12 uur dan wordt de helft van het afgesproken tarief in rekening gebracht.

- Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht.

- Pavana is niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.  

- Bij Pavana worden geen erotische massages of seksuele handelingen verricht en het er naar vragen wordt niet op prijs gesteld. Wordt hier wel naar gevraagd dan wordt de behandeling per direct beëindigd. Het volledige bedrag wordt in rekening gebracht. 

- Energetische massages worden ondergaan in ondergoed, waarbij vrouwen de keuze hebben om een bh wel of niet aan te houden. Boxershort, slip of string blijft te allen tijde aan. 

Heb je er moeite mee om op blote huid behandeld te worden, dan is het bij Malva therapie ook mogelijk om (dunne) kleding aan te houden. Geef dit dan even aan bij het maken van een afspraak.

- Heb je een klacht over mij of mijn werkwijze? Dan stel ik het op prijs als u dit eerst met mij bespreekt. Mochten wij er samen niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met de beroepsvereniging waar ik bij ben aangesloten: www.bvmt.nl